Dansk øl 1850-1950 - med opskrifter på glemte øltyper

Af: Simon Wrisberg

Læseprøve

Beskrivelse

Her er fortællingen om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. Forfatteren fortæller om en række originale og unikke danske ølsorter. Han beskriver, hvordan du selv kan brygge: Skibsøl, Bitterøl, Hvidtøl, gammeldags Pilsner, Dobbeltøl og Gammeltøl. Hvordan du skal gære og lagre øllet samt, hvordan du bedst serverer bryg fra tønde. Velbekomme!

Yderligere informationer

  • E-bog

  • EPUB (Fixed layout)

    EPUB (Fixed layout)

  • Vandmærket

    Vandmærket

  • 156

  • Forlaget Memoris

  • 9788794020763

  • 19-03-2021

  • Levnedsmiddelteknologi, Mad og drikke: øl