Gilpus & vildsvinet i Forevigtskoven

Af: Michael og Martin Rasmussen

Læseprøve

Beskrivelse

Bogen blev opdateret november 2014, nu med flotte farveillustrationer af Andreas Erstling.
 Gilpus og hans venner Arvid, Villy og Kalle bor i en landsby, tæt ved en stor skov. Børnene elsker at gå på opdagelse i den hemmelighedsfulde skov, som de ved, er helt speciel og magisk.
”Se! Er det ikke et vildsvin, der står henne ved skovsøen?” spurgte Arvid og pegede hen mod søen. Og ganske rigtigt stod der et lille lysebrunt vildsvin med mørkebrune pletter på maven og drak vand af søen. Vennerne stod næsten helt forstenede af glæde og begejstring ved synet af det søde vildsvin.
Gilpus og vildsvinet i Forevigtskoven er et spændende og hyggeligt eventyr med flotte farveillustrationer, som giver børnene rig mulighed for at udvikle deres fantasi og forestillingsevne.
Velegnet som højtlæsning for aldersgruppen 4 - 8 år.
Historien er inspireret af ferieoplevelser samt vores barndom. Da vi er opvokset på landet, tæt ved skovområde. 
God fornøjelse
Martin & Michael Rasmussen
Facebook: Martin & Michael, Bøger for børn
 
Boganmeldelse:   
 
Din Boganmelder: http://dinboganmelder.dk/gilpus-vildsvinet-i-forevigtskoven/
 
Naturguide.dk: 22. juni. 2014 
Niels Lisborg fra magasinet naturguide.dk skrev blandt andet om eventyret - "Bogen er levende og malerisk beskrevet med mange fortællende sætninger"...
"Bogen skal nok blive vel modtaget hos de små – også selvom sønnike ved det afsluttende punktum vil spørge; ”Far, vildsvin kan da ikke tale?” og hvortil jeg må svare ”jo, min dreng – i eventyr kan de” – og stille tænke for mig selv at alle børn burde have adgang til opdagelse og leg i deres egen udgave af Forevigtskoven."

Yderligere informationer