Kager og dessert i hjemmet
Af: Laura Adeler
LæseprøveBeskrivelse
Hvordan tilberedte man en appelsintærte på den allerbedste måde i starten af det tyvende århundrede? Hvordan fik man en soufflé til at stå, før håndmixeren blev opfundet? Hvad brugte man til at lave en klassisk hvid glassur med for over 100 år siden?
"Kager og dessert i hjemmet" bugner af opskrifter på kager, desserter og alverdens lækkerier. Bogen byder både på ældre variationer af udødelige klassikere som æbleskiver, pandekager og småkager, men bringer også opskrifter på fromager, buddinger og iskager, som man desværre ikke ser så tit længere.
Bogen udkom første gang i 1905.
Laura Adeler var en dansk forfatter, der skrev flere populære bøger om madlavning, syltning og bagning. Bøgerne er udkommet i mange oplag over en lang årrække.
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Reflowable)
EPUB (Reflowable)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
67
-
Lindhardt og Ringhof
-
9788726458688
-
07-04-2023
-
Generel madlavning og opskrifter, Nationale og regionale køkkener, Kogebøger for selskaber, Kogebøger: bagning, brød og kager, Danmark, 19. århundrede, 1800 til 1899, 1900 til 1910
Pris DKK: 47,00
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.