Når mad giver mening - Yndlingsretter og anekdoter fra et bosted for psykisk udviklingshandicappede

Af: Pia Hjarsø Mortensen, Grethe Mai Lehnshøj Søberg:

Beskrivelse

Når mad giver mening er frugten af et et-årigt projekt, ”Sund kost og bedre livsstil”, som beboere og socialpædagoger på Lionslund, et bosted for psykisk udviklingshandicappede, har gennemført for at skabe grundlag for en livsstil med bedre kost og motionsvaner.  Bogen indeholder en kogebogsdel med yndlingsretter på den sunde måde, udarbejdet af kok og ernærings- og husholdningsøkonom Katrine Klinken, og giver derudover i anekdoter og øjebliksbilleder et indblik i bostedets liv og hverdag.  Projektet ”Sund kost og bedre livsstil” er sponseret af BUPL og SL´s udviklingsfond og kan i rapportudgaven indhentes hos forfatterne. Pia Hjarsø Mortensen (f. 1964), socialpædagog og stud.psych. ved Københavns Universitet. Grethe Mai Lehnshøj Søberg (f. 1953), socialpædagog og pd fra Danmarks Pædagogiske Universitet. Begge forfattere er ansat på bostedet Lionslund. De har bred erfaring inden for dag-, døgn- og specialområdet og holder foredrag i socialpædagogiske sammenhænge.

Yderligere informationer

  • E-bog

  • PDF

    PDF

  • Vandmærket

    Vandmærket

  • 160

  • Hans Reitzels Forlag

  • 9788741250748

  • 01-01-2007

  • Psykologi, Mad og drikke osv.