Slørede minder

Af: Aida Veggerby Abdelraouf

Læseprøve

Beskrivelse

Som journalist på det trendsættende månedsmagasin Flow er 33 årige Laila gift med sit arbejde. Da hun op til et forestående redaktionsmøde fanges i en skriveblokering, aner hun ikke sit levende råd. Desperat forvikler hun sig ind i en løgnehistorie, og da hun senere kaldes ind på chefens kontor, frygter hun det værste. Til hendes forbløffelse udebliver reprimanden, og hun bliver i stedet pålagt at kulegrave BDSM livsstilens indtog i danskernes dagligdag. Den tabubelagte subkultur, der i forlængelse af populærlitteraturen flammende beskrivelser, har charmeret kvinder verden over.
Fast besluttet på at imponere sin chef kaster Laila sig ud i sit livs udfordring. Men det bliver hurtigt indlysende at subkulturen er påpasselig med dets åbenhed, og hendes eneste ledetråd er nogle dyster og stærkt erotiske fotografier, hun finder på nettet.
Fotografierne leder hende i armene på den intense fotograf, Adrian Halberg, der med sit erotiske og manipulerende sind skræmmer og pirrer hende men samtidig prikker til en verden, hun har fornægtet sig selv.
Herefter går tingene stærkt og begivenhedernes gang bliver revet ud af Lailas favn. Hun har dog ingen anelse om, hvad der venter hende forude, og at arbejdet med den forestående artikel skal vise sig at vende op og ned på hendes nøje struktureret liv.

Yderligere informationer