Tak for turen!

Af: Lars Reinhardt Møller, Henrik Hartvig Jørgensen (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Januar 2014 går Lars R. Møller på pension - han vil blive savnet for sin evige støtte til de danske soldater, men der er sikkert også nogle embedsmænd, der vil ånde lettet op - indtil de læser "Tak for turen"!

Bogen er Oberst Møllers erindringer fra et langt liv i forsvarets tjeneste - ofte på kant med de overordnede, altid på jensernes side. Lars Møller voksede op under den kolde krig, og blev berømt i Danmark da han som den første valgte at give ordre til at skyde med skarpt under krigen i Jugoslavien. Om dette har han tidligere skrevet bogen "Operation Bøllebank". Senere har han været en kontroversiel stemme, der konstant har mindet samfundet og politikerne om alvoren på slagmarken, senest i "Vi slår ihjel og lever med det".

ANMELDERNE SKREV
"...når han siger »Tak for turen,« må svaret lyde: »Tak, i lige måde, hr. oberst.« Det har været fornøjeligt undervejs."
- Jyllands-Posten

"Som alt, hvad obersten i tidens løb har udgivet, er bogen veloplagt, velskrevet, modig"
- Weekendavisen

"...et fremragende indblik i de mange krav og etiske dilemmaer, som moderne militærfolk skal forholde sig til, uanset om de gør tjeneste som feltvante frontsvin eller kyniske kontorkrigere."
- Information

Yderligere informationer