Opskrifter til LCHF-Kuren 2 - Endelig en slankekur, som du kan holde ud at holde

Af: Familie Journal

Læseprøve

Beskrivelse

Brød, kartofler, ris og pasta indeholder masser af kulhydrater, som omdannes til sukker i kroppen. Når du spiser den slags mad, stiger dit blodsukker automatisk – og når det så igen falder, bliver du sulten og får trang til søde sager. Og så spiser du igen mere kulhydratholdig mad. Det er præcis den onde cirkel, som LCHF sætter en stopper for. LCHF-mad er mad, der smager af noget, mad, der mætter – og mad, som holder dit indre slik-monster nede. Her er en ny stribe lækre retter – frokoster, middage og desserter. Alle opskrifter er gennemgået og kvalitetssikret af Ulrika Davidsson, der er en af Skandinaviens dygtigste LCHF-eksperter.

Yderligere informationer

  • E-bog

  • EPUB (Reflowable)

    EPUB (Reflowable)

  • Vandmærket

    Vandmærket

  • Aller Media

  • 9788793265783

  • 04-02-2015

  • Diæter og slankekure